Boogschieten

Een paar jaar geleden hebben we op de Voshaar een boogschietbaan aangelegd. Als je op de Voshaar verblijft kun je met je groep, klas, vriendenclub, etc. gebruik maken van deze baan.

Onder begeleiding van een handboog instructeur komen verschillende technieken aan de orde. Bij groepen van 10 tot 20 hanteren we een tijdsduur van minimaal 1 uur. Langer mag uiteraard ook. Bij grotere groepen adviseren wij een tijdsduur van 2 uur. We kunnen dan eventueel ook met twee instructeurs aanwezig zijn. We maken gebruik van een Recurve-boog.

Dit is een handboog waarbij de uiteinden van de werparmen in ongespannen toestand naar voren krullen. Deze bogen worden ook gebruikt bij alle nationale en internationale wedstrijden. Wij hanteren een minimum leeftijd van 10 jaar voor deelname aan het boogschieten.

De kosten voor het boogschieten zijn € 5,- per persoon per uur. Met een minimum van € 50,- (als het aantal personen kleiner is dan 10). Als je wilt boogschieten kun je dit aangeven op het reserveringsformulier of via een mail aan het secretariaat. Wij nemen dan contact met je op om een tijdstip in te plannen.

Scroll naar boven