Verhuur

Op het bosrijke terrein bevinden zich een blokhut, meerdere kampeerplekken, een speelveld, kampvuurkuil met veldoven en een boogschietbaan. Het terrein maakt onderdeel uit van een natuurterrein van circa 13 hectare waarvan ruim twee hectare in eigendom is van de stichting De Voshaar. Het andere deel is in eigendom van de stichting Edwina van Heek. Het terrein is een beschermd natuurgebied en heeft een rijke flora en fauna. Bij verblijf op het terrein dient hiermee rekening gehouden te worden.

Zie ook: verhuurtarieven en kampregels

Blokhut:
Bij huur van de blokhut kan er gebruik gemaakt worden van de recreatieruimte met openhaard, de keuken en sanitaire voorzieningen. Ook is de keuken apart te huur in combinatie met het kampeerterrein. Bij huur van de blokhut kan gebruik gemaakt worden van de gezamenlijke kampvuurkuil en speelveld.

> Meer informatie
> Verhuurtarieven
> Kampregels

Kampeerterrein:
Er zijn twee kampeerterreinen beschikbaar die apart of in zijn geheel gehuurd kunnen worden. Bij huur van de kampeerterreinen kan gebruik gemaakt worden van de sanitaire voorzieningen in de aanbouw van de blokhut, de grote en kleine kampvuurkuil en speelterrein. Bovendien beschikt één van de kampeerterreinen over een aparte toiletunit. Ook is het mogelijk bij huur van de kampeerterreinen tegen extra kosten gebruik te maken van de keuken in de blokhut.

> Meer informatie
> Verhuurtarieven
> Kampregels

Kampvuurkuil:
De grote kampvuurkuil is centraal gelegen op het terrein en bedoeld voor een (grote) groep bij verhuur van het kampeerterrein achter en blokhut. De kleine kampvuurkuil ligt bij het kampeerterrein voor en bedoeld voor groepen die dit terrein huren. Brandhout is beschikbaar in het nabij gelegen houthok. Tevens is de grote kampvuurkuil voorzien van een veldoven en buitenkeuken.
> meer informatie

Stalling:
De rijwielstalling is voor gezamenlijk gebruik. Er mogen slechts twee auto’s op het terrein geparkeerd worden.
De overige auto’s moeten buiten het terrein geparkeerd worden.

Boogschieten:
Achter de blokhut bevindt zich ook een handboogschietbaan. Onder begeleiding van leden van de Voshaar kan er tegen een vergoeding gebruik gemaakt worden van de boogschietbaan.
> meer informatie
> voorwaarden en kosten

Scroll naar boven