NLdoet 2024

De Voshaar doet dit jaar ook weer mee. En wel op zaterdag 16 maart .

Over NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 15 en 16 maart 2024, samen met duizenden sociaal-maatschappelijke organisaties in het land, NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje het verschil te maken en ertoe te doen!

Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

Buitencentrum de Voshaar wordt steeds vaker gebruikt voor groepen die een ‘outdoor’-activiteit willen organiseren en daarbij ook blijven kamperen. Deze groepen kunnen dan gebruik maken van de grote kampvuurkuil. Deze is eind 2023 ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan door onze vrijwilligers geheel vernieuwd. Maar het kampeerterrein voor kleinere groepen heeft nog een oude kampvuurplek die nodig opgeknapt moet worden. Hier kunnen we wel de nodige handjes gebruiken. Dus voel je niet gehinderd om ook te komen helpen.

Aanmelden kan via onze secretaris Hans van de Meene: secretariaat@buitencentrumdevoshaar.nl.
Of via de website van het Oranjefonds.

Scroll naar boven